Камери відеофіксації відзняли нових рекордсменів

Поділитися:

179 автомобілів за минулий тиждень потрапили в об’єктив камер відеофіксації, як порушники правил швидкісного режиму. У прес-службі патрульної поліції, заявили, що є і нові “рекордсмени”. Так, швидкість Mercedes-Benz E 55 AMG склала 210 км / год н6а трасі Київ-Харків-Довжанський, де дозволена швидкість – 110 км / ч.

За даними патрульної поліції, з 3 по 9 серпня майже 180 машин порушили швидкісний режим, проїхавши зі швидкістю понад 170 км / ч.

Відзначається ще один “рекордсмен”: на трасі Київ – Чоп автомобіль BMW 320 їхав зі швидкістю 208 км / год, де дозволена швидкість 110 км / ч. Відомо, що найбільше за тиждень швидкісний режим порушував автомобіль Mitsubishi Grandis – 22 рази за п’ять днів.

Нагадаємо, що тепер в Україні замість дільничних, в областях будуть поліцейські офіцери громади. Таким чином продовжується реформа поліції, заявили в Міністерстві внутрішніх справ.

Програма «Поліцейський офіцер громади» була запущена в 2019 році. До кінця поточного року вона буде функціонувати по всій українській території.

Раніше повідомлялося, що з 1 червня в Україні була введена система відеофіксації порушень ПДР. Однак багато водіїв скаржаться на те, що стали отримувати повідомлення про штрафи, які виписані на інші автомобілі.

Так, про такий випадок повідомили на сторінці одного зі столичних товариств Facebook. Ситуація склалася таким чином, що штраф був виписаний на автомобіль Skoda, але отримав його власник автомобіля Volkswagen з ідентичним номерним знаком.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу