Кабмін посилив карантин

Поділитися:

Український уряд продовжив карантин до 31 жовтня 2020 року і заборонив іноземцям в’їжджати на територію української держави.

Також в регіонах, які віднесені до “зеленій” зоні, заборонені дискотеки і розважальні установи. Обмежена робота ресторанів, кафе. З 24:00 до 7 ранку всі громадські місця повинні бути закриті. Але доставка і робота на винос не заборонена.

Під заборону також потрапили проведення концертів, крім тих, які проводяться закладами культури. Але ці концерти повинні проводитися тими, хто цією діяльністю займався останній рік.

Нещодавно ми писали, що в зв’язку з різким зростанням статистики хворих на коронавірус Кабінет Міністрів України хоче продовжити діючий карантин до 1 листопада. За оцінками української влади, оскільки 25 серпня число пацієнтів, які є носіями вірусу, становило 1,6 тисячі осіб і що кожен день в країні продовжують встановлюватися нові антирекорди за кількістю інфікованих, це буде актуально для продовжити карантин до 1 листопада. Іншими словами, ще на 2 місяці.

У той же час в Чернівцях вирішили оскаржити останнє рішення Кабінету Міністрів України щодо карантину по регіонах і ввели більш м’які заходи зважаючи на складність глобальної пандемії коронавірусу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу