Ілон Маск заявив про колонізацію Марса

Поділитися:

Американський мільярдер і за сумісництвом найбагатша людина світу Ілон Маск заявив про свої подальші плани, які полягають в колонізації Марса. Про це глава компаній Tesla і SpaceX заявив в особистому інтерв’ю виданню Business Insider.

Підприємець сказав, що на цей час готовий вкласти більшу частину свого капіталу в цю ідею. Для цього Маск не тільки залучить свої грошові активи, але і продасть частину особистого майна.

Відзначимо, що офіційно у бізнесмена налічується приблизно 185 млрд доларів капіталу, більша частина якого існує у вигляді акцій його компаній.

“Я думаю, що людству важливо стати космічною цивілізацією і багатопланетним видом. І потрібно багато ресурсів, щоб побудувати місто на Марсі. Я хочу мати можливість зробити найбільший внесок в розвиток міста на Марсі”, – заявив про свої плани Маск.

Нагадаємо, що Ілон Маск став найбагатшою людиною у світі у 2021 році, обігнавши за цим показником свого одвічного конкурента Джефа Безоса.

Повідомляється, що вже через тиждень після нового року акції компанії Tesla рекордно подорожчали та склали 816 доларів за одну штуку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу