Ілон Маск випустить електричну маршрутку

Поділитися:

Світовий гігант з виробництва електрокарів Tesla планує випуск незвичайних електрофургонов. Про це заявив глава компанії, Ілон Маск.

Вперше інформація про створення електро-маршруток з’явилася ще 4 роки тому. На той момент компанія планувала крім виробництва громадського транспорту ще й випуск кросоверів, вантажівок, мінівенів і пікапів.

Через 4 роки, у Tesla вже є кросовер Model Y, пікап Cybertruck і вантажівка Semi. А відомості про запуск виробництва мінівенів з’явилися зовсім недавно. Модель нового автомобіля планується використовувати в рамках системи Boring Company. Тунель довжиною 4500 м між містечком Ранчо-Кукамонга і міжнародним аеропортом “Onterio” збираються зв’язати новим електрокаром.

Мінівен буде розрахований на 12 чоловік з багажем, що підвищити його компактність і маневреність. Поки інформації про технічну начинку автомобіля немає, але презентація електро-маршрутки планується вже цієї осені.

Нагадаємо, що американський бізнесмен і за сумісництвом засновник компаній «Tesla» і «SpaceX» Ілон Маск живе в борг, використовуючи кредити за рахунок акцій від своїх компаній. Про це повідомляє видання «Wall Street Journal».

Раніше повідомлялося, що Генеральний директор корпорації Tesla Ілон Маск незабаром отримає премію у вигляді акцій на загальну суму в 700 мільйонів доларів, що стане найбільшою його заслугою на посаді гендиректора.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу