G7 рекомендує РНБО реформувати оборонний сектор

Поділитися:

Сьогодні з ініціативи секретаря РНБО пройшла зустріч Данилова з послами країн G7. Посли закликали Україну впроваджувати реформи в оборонній галузі. Реформи повинні бути прозорими і відповідати міжнародним стандартам.

Встановлення міцного і незалежного корпоративного управління є життєво важливим для залучення інвестицій і модернізації оборонного сектора України “.

Чиновник поінформував представників держав-членів групи Великої сімки про хід імплементації реформи оборонно-промислового комплексу, зокрема, про плани трансформації ГК “Укроборонпром”.

Ми вже писали: Керівництво ДК «Укроборонпром» презентувало в стінах Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України свій проект трансформації компанії, модель якого передбачає корпоративне управління підприємством. Державний концерн «Укроборонпром» збирається співпрацювати з приватними виробниками.

Можливо, візит послів до Данилову пов’язаний з його заявою про те, що Рада Національної безпеки і оборони України відмовився реформувати «Укробронпром», вказуючи на значиму недопрацювання в планах реструктуризації, а також потреба в проведення аналітики щодо діяльності концерну.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу