«Буковель» закрили на карантин

Поділитися:

Гірськолижний курорт “Буковель” таки закрили на карантин – в’їзд у Поляницьку територіальну громаду вже обмежено.

12 березня, у Буковелі поліція розпочала блокувати роботу підйомників.

А вже увечері, 12 березня, обласна комісія Івано-Франківської області з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення з 00:00 години 13 березня обмежити в’їзд на територію Поляницької територіальної громади і таким чином припинити роботу гірськолижного курорту «Буковель».

Про це повідомив голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук,

“Рішення регіональної комісії ТЕБ та НС було вимушеним, адже ми зіткнулись із нігілізмом, із повним ігноруванням карантину на території Поляницької територіальної громади”, – зазначив голова ОДА.

Тепер на в’їздах у село Поляниця будуть розташовані контрольно-пропускні пункти. З 00:00 13 березня туристам рекомендуватимуть не в’їжджати на територію населеного пункту. В село пропускатимуть місцевих жителів та осіб, що там працюють.

“Нам потрібно перервати ланцюг розповсюдження коронавірусу. Знаходити нові ліжкомісця для хворих у лікарнях ми можемо нескінченно, але так хворобу не здолати. Протиепідемічних заходів потрібно дотримуватись всім без винятку”, – додав Бойчук.

Нагадаємо, що  у січні по дорозі до українського популярного  курорту Буковель фіксується велика черга затор. При цьому в цей же день по всій країні був введений жорсткий карантин. Однак, як видно, правила не поширюються на гірськолижні курорти.

Раніше повідомлялося, що в Україні знову оновився список так званих карантинних зон. Про це свідчать дані з боку Міністерства охорони здоров’я України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу