Біткоїн продовжує бити рекорди за ціною

Поділитися:

На тлі широкого використання віртуальних активів біткоін продовжує бити цінові рекорди. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Зараз курс криптовалюта встановився на позначці в 48,01 тисячі доларів, після того, як напередодні досяг рекорду – 48,129 тисячі доларів.

Відомо, що інші криптовалюта також ростуть. Одна з найпоширеніших віртуальних валют Етеріум також досягла свого максимуму. На біржі за нього просять 1805 доларів США.

Слід зазначити, що один з найбільших банків США Bank of New York Mellon до кінця цього року дозволить транзакції в криптовалюті. Своєю чергою компанія Mastercard також збирається ввести операції по криптовалюті в своїй мережі, крім тих, які прив’язуються до долара. Також в Mastercard повідомили, що працюють з банками ряду країн над створенням нових віртуальних валют.

Нагадаємо, що фахівці фінансового холдингу JPMorgan Chase & Co розповіли, що біткоін може продовжити зростання вартості до 146 тис. дол. – в довгостроковій перспективі, оскільки він конкурує з золотом як клас активів.

Раніше повідомлялося, що за даними торгів на криптовалютній біржі Coindesk, курс біткоіни оновив історичний максимум і піднявся вище $ 37 тис. Вперше в історії. Так, в ході торгів 7 січня вартість біткоіни досягала $ 37,74 тис.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу