Аеропорти втратили 80% своїх клієнтів

Поділитися:

У 2020 році пасажиропотік в аеропортах «Бориспіль», «Київ» і «Гостомель» становить 20% від рівня 2019 року. Про це заявив в.о. начальника Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».
За його словами, в минулому році державний кордон в цих аеропортах щодня перетинало 35-40 тис. чоловік, а в нинішньому – 9 тис. пасажирів.
Одночасно в ОКПП «Київ» нагадали, що поки аеропорти повноцінно не заробили, оскільки багато країн досі не відновили авіасполучення.
Також чиновник нагадав про вимоги до пасажирів, які зараз прибувають в Україну. Якщо людина прилітає з «зеленої» зони, то він проходить кордон в загальному порядку і не має обмежень.
Якщо мова йде про «червоній» зоні, то в такому випадку пасажир повинен встановити додаток «Дій дому» і пройти самоізоляцію. Іноземні громадяни також повинні мати страхові поліси.
Раніше в Державіаслужбі України заявили, що авіакомпанії не несуть відповідальності за відмову пасажиру у в’їзді в країну. Тут підкреслили, що перевізники можуть не брати на борт пасажирів, які не виконали застосовуваних законів або документи яких не оформлені належним чином.
Також ми писали, що міжнародні авіакомпанії відновлюють рейси в Україну, вчора інформували про повернення Air France и Flydubai.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу