Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти Гужви і Шарія

Поділитися:

Президентом Володимиром Зеленським введено у дію рішення Ради нацбезпеки та оборони про санкції, направлені проти головного редактора інтернет-видання «Страна» Ігоря Гужви та блогера Анатолія Шарія. Про це свідчать укази на президентському сайті.

В одному з них йдеться про запровадження обмежувальних заходів проти сім’ї Анатолія Шарія (йдеться про дружину Ольгу Шарій та тещу Аллу Бондаренко). Санкції поширюються і на інформагентство Шарій.NET, їхні соціальні мережі, а також YouTube-канали.

У другому указі повідомляється про внесення до санкційного списку Ігоря Гужви і пов’язаних з ним осіб – Галину Сонцеву та Любов Лукашину. Обмежувальні заходи поширюються на медіакомпанії «Ласмак», «Маджера» та «Смарт медіа мережа».

Нагадаємо, 20 серпня на засіданні Ради нацбезпеки та оборони було прийнято рішення про нові санкції. Зокрема, під них потрапив нардеп Андрій Деркач, редактор сайту «Страна» Ігор Гужва і пов’язані з ним компанії, Анатолій Шарій разом з дружиною Ольгою.

Раніше також ми писали, що в Україні запровадили санкції на три роки проти найбільшого російського інтернет-магазину «Wildberries».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу