Зеленський розповів, як Україна буде святкувати День Незалежності

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський на своїй прес-конференції заявив, що в День прапора, 23 серпня, відбудеться саміт «Кримська платформа», куди запросять іноземних лідерів. На саміт приїдуть представники 30 країн.

«23 серпня з’явиться перший саміт про деокупацію нашого Кримського півострова. Це дуже важлива «Кримська платформа». Очікується, що на саміт прибудуть глави багатьох країн. Буде підписано багато важливих документів по Криму. На «Кримську платформу» вже запросили президентів, прем’єр-міністрів, глав церков інших країн, міністри закордонних справ», – заявив глава держави.

Президент також підкреслив, що представників інших країн запросять в оперний театр на концерт з міжнародними знаменитостями, а ввечері на Олімпійському стадіоні пройде великий концерт українських зірок.

Зеленський також анонсував проведення великого параду з нагоди 30-річчя незалежності України. Він відбудеться, як зазначає глава держави, на суші, в морі і в небі.

«Буде військовий парад, парад буде великий. Як на суші, так і на воді. Буде на Дніпрі і в Одесі, в Києві на Майдані », – сказав він.
Також президент зазначив, що на День незалежності буде великий концерт українських зірок на НСК Олімпійський.

«Крім цього, протягом 23-24 і 22-го серпня ми будемо вшановувати великих українців. Буде започатковано премія по аналогам з великими західними країнами. Це будуть легенди, які прославляють Україну», – заявив Зеленський.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу