В РНБО незадоволені Мінськими угодами

Поділитися:

У Раді національної безпеки та борони України заявили, що Мінські угоди фактично вичерпали себе і ніяких видимих ​​результатів Україні не принесуть. Про це повідомляє головний секретар РНБО Олексій Данилов в ефірі одного з українських телеканалів.

Чиновник сказав, що насправді військові дії на Донбасі припиняться лише тоді, коли цього особисто захоче глава Російської Федерації Володимир Путін.

«Мінський процес – це така цікава річ, яка вже сім років відбувається, незрозуміло, коли він завершиться … У Придністров’ї з 1991 року тривають такі перемовини. Нам треба визначатися, що з цим робити. Ми не можемо постійно перебувати в стані очікування і наявності такої проблеми», – сказав Данилов.

Нагадаємо, що ні США, ні Європейський Союз не має наміру найближчим часом знімати санкції з Російської Федерації – зокрема ті, які були накладені за окупацію Криму. Такі дані навів у своєму інтерв’ю відомому російському телеканалу «Дощ» посол США в РФ Джон Салліван.

Станом на зараз підхід адміністрації США не змінився, також не змінилося і ставлення до Мінських угод, які Росія не виконує.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу