Українцям пропонують нову схему техогляду

Поділитися:

В Україні може з’явитися новий регламент технічного огляду транспорту. Це станеться в разі прийняття закону про виконання норм “Угоди про асоціацію” з Європейським Союзом, повідомляє міністр інфраструктури Владислав Криклій в рамках свого брифінгу з послом ЄС Матті Маасікасом.

Відзначимо, що мова йде про закон “Про внутрішній водний транспорт”. Очікується, що законопроект буде прийнятий парламентаріями до моменту літньої перерви в роботі Ради.

У разі вдалого підписання закону, Україна може отримати нові інвестиції з боку ЄС. Також в Кабміні хочуть прийняття додаткового ряду положень про транспорт.

Зокрема, закону “Про залізничний транспорт”, а також закону про впорядкування правил технічного огляду. Останній отримав свого часу багато критики і не дивлячись на бажання європейських партнерів, буде додатково переглянутий в кращий бік.

Тим часом, Українські виробники висловлюють невдоволення, пов’язане з укладанням Асоціації з Європейським Союзом. Очікується, що найближчим часом умови угоди будуть переглядатися.

Аналогом до минулих умов може стати реструктуризація боргу з кредиторами, так як поточний угоду більш, ніж нерівноправне по відношенню до української сторони.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу