Україна хоче встановлювати свої двигуни на турецьку техніку

Поділитися:

Президент України нещодавно відвідав Турецьку Республіку. В рамках візиту представники Міністерства оборони України відвідали ряд турецьких підприємств оборонної промисловості.

Відомо, що делегація відвідала виробничу базу компанії Baykar Savunma, яка виробляє безпілотні авіаційні системи.

“В ході візитів на підприємства було обговорено перспективні двосторонні проекти між Україною і Туреччиною в галузі оборонної промисловості, зокрема можливості установки двигунів українського виробництва на турецькі системи озброєння і військової техніки”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що українська і турецька сторони домовилися про спільне просування на міжнародних платформах і взаємних інвестиціях для обох країн, створення «загального туристичного пакету», співробітництво між неурядовими організаціями та підприємствами, застосування міжнародних стандартів якості на туристичних курортах, просуванні чотирисезонних комплексів відпочинку та оздоровлення, співробітництво в сфері конференц-індустрії і бізнес-туризму.

Раніше повідомлялося, що в Україні ініціювали відновлення економічних переговорів з Туреччиною щодо угоди про зону вільної торгівлі між двома державами. Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу