У Зеленського вирішили підключити турків до «Великого будівництва»

Поділитися:

Глава української держави Володимир Зеленський підтримав співпрацю з Туреччиною щодо реалізації програми “Велике будівництво”. Про це президент сказав особисто для ЗМІ в рамках брифінгу за підсумками перемовин з главою Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.

Відзначимо, що нещодавно українська делегація приїхала в Стамбул для обговорення важливих економічних питань. Сам президент України заявив, що наразі країна вкрай зацікавлена ​​у співпраці з Туреччиною відносно здійснення окремих інфраструктурних програм.

«У нас вже успішно працюють турецькі компанії, такі як «Онур» і «Озалтін». А з огляду на масштабність нашої програми під назвою «Велике будівництво», ми прагнемо розширити коло цих проектів і коло цих компаній», – сказав Зеленський.

Також учасники перемовин обговорили тему Угоди про вільну торгівлю з Туреччиною, домовившись прискорити цей процес.

Роком раніше глава української держави Володимир Зеленський закликає турецьких бізнесменів вкладати інвестиції в проекти України, зокрема це стосується відновлення інфраструктури Донбасу.

Зеленський заявив, що готовий виступати гарантом комфортної роботи в країні. У зв’язку з цим він запросив турецьку сторону взяти участь у відновленні інфраструктурних об’єктів на сході України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу