У Трампа хочуть звільнити главу Пентагону

Поділитися:

Міністра оборони Марка Еспера має намір відправити у відставку Глава Білого дому Дональд Трамп. Президент США збирається призначити главою Пентагону міністра у справах ветеранів Роберта Уілкі.

«Президент Дональд Трамп уже давно незадоволений міністром оборони Марком Есперо, тому представники Білого дому поговорили з міністром у справах ветеранів Робертом Уїлкі про те, щоб він очолив Пентагон, якщо Трамп вирішить звільнити Еспера», – сказано в повідомленні прес-служби Трампа.

Відомо, що нове призначення президент США обговорив з Уїлки ще в серпні. За словами джерел, обговорювалася також можливість призначити Уїлкі в.о. міністра оборони США, що дозволить Трампу звільнити Еспера відразу після президентських виборів в листопаді або до них.

Нагадаємо, що ідею зупинки проекту «Північний потік – 2» підтримав президент США Дональд Трамп. Основною причиною такого рішення глава Білого дому називає отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

Трамп нагадав, що ще до інциденту з Навальний виступав за відмову від будівництва газопроводу в обхід України.

Раніше повідомлялося, що Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп подумує про те, щоб обміняти Пуерто-Ріко на Гренландію, так як в країні на острові в Карибському морі занадто все забруднено все і там бідний народ. Такі думки відвідували Трампа ще в 2017 році, коли в Пуерто-Ріко стався потужний ураган, який все зруйнував.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу