У США представили законопроект про багатомільйонну військову підтримку України

Поділитися:

Верхня палата Конгресу США відклала перегляд законопроекту S.814 в Комітеті з питань закордонних справ шляхом внесення в останній момент поправки в нього, пов’язаної з газопроводом Nord Stream 2.

Голова Комітету сенатор Роберт Менендес, повідомив, що чиновники в обов’язковому порядку розглянуть два питання. Відомо, що один з них – голосування по законопроекту “Акт про партнерство з Україною в галузі безпеки-2 021”.

За словами іншого законодавця, старшого члена Комітету Джима Ріша, це сталося через те, що сенатор Тед Круз напередодні вніс правку по Nord Stream 2, тому її ще не встигли обробити перед голосуванням.

Слід зазначити, що в адміністрацію президента було відправлено вже не один лист з цього газопроводу.

“Листи, очевидно, мали кілька різну тональність, проте мета була одна. Я сподіваюся, ми все будемо наполягати на цьому, тому що часу майже не залишилося”, – підкреслив Ріш.

Нагадаємо, що згідно з інформацією на сайті Сенату Сполучених штатів Америки, двопартійна група законодавців у верхній палаті США внесла на розгляд відомства законопроект про посилення взаємодії з Україною в сфері безпеки.

Раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки хочуть ввести нові санкції проти будівництва російського газопроводу «Північний потік-2». Про це повідомляє Bloomberg.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу