У МЗС Азербайджану скандал

Поділитися:

На даний момент в Азербайджані повним ходом йде очищення корумпованих кіл і осіб. Розслідування стосуються всіх, аж до високопоставлених чиновників, які також повинні відповідати за свої дії. Антикорупційні дії не пройшли повз і Міністерства закордонних справ.

Зокрема мова йде про скандальний призначення Ельміри Ахундова на посаду посла Азербайджану в Україні. Тоді місцеві ЗМІ повідомили, нібито її син в соціальних мережах написав своїм друзям про те, що питання його мами вже вирішене, і незабаром вони переселятися в Україні. При чому хлопець написав, що за це вони вже заплатили 1 мільйон доларів.

Варто уточнити, що Ахундова вже не раз підозрювали в участі в корупційних схемах. Члени парламенту давно відкрито говорять, що вона має пряме відношення до корупційної системі Азербайджану.

Уточнимо, що багато експертів сходяться на думці, що Ахундова має тісні зв’язки з російськими політиками і служить інтересам офіційної Москви. Такі звинувачення можуть мати серйозні наслідки для політика.

Відзначимо, що Директор Незалежної антикорупційного комітету з питань оборони (Нако) розповіла про особливості і складнощі реформи оборонного сектора України і про боротьбу з корупцією в цій сфері.

Також ми повідомляли, що на посаду голови Антимонопольного комітету України призначили нову людину.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу