У Міноборони прокоментували стан російських військ на кордоні

Поділитися:

З урахуванням загрози воєнного стану, що нависла над Україною, всі кордони уважно контролюються. За останніми даними міністра оборони Олексія Різника, Росія останнім часом не сформувала жодного ударного угруповання на кордоні з Україною. Виходячи з цієї інформації, ймовірності того, що російські війська почнуть вторгнення, практично немає.

Збройні сили України продовжують стежити за ситуацією з усіх напрямків. Щойно з’явилася інформація щодо посилення російської агресії, український кордон посилено контролюється. Також наполегливо працює розвідка, а в повітряному просторі простежують обстановку ударні безпілотники Bayraktar TB2.

Раніше ми писали, що на одній із позицій Збройних сил України на Донбасі іноземні журналісти та народні депутати потрапили під обстріл. Усіх встигли евакуювати.

Нагадуємо, що з огляду на напруження ситуації, пов’язаної з можливим вторгненням Російської Федерації в Україну, Державна авіаційна служба України зобов’язується узгоджувати всі чартерні рейси з управлінням Служби безпеки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу