У Мін’юсті Грузії розповіли про здоров’я Саакашвілі

Поділитися:

У Міністерстві юстиції Грузії спростували інформацію стосовно погіршення стану здоров’я ув’язненого Міхеїла Саакашвілі. У відомстві заявили, що життєво важливі показники екс-президента у нормі.

В уряді зазначили, що Саакашвілі приймає призначені ліки, а стан його здоров’я — задовільний. Також у Мін’юсті додали, що через голодування політик перебуває під постійним наглядом медичного персоналу.

Відзначимо, що 10 жовтня лікар, який оглядав Саакашвілі заяив, що екс-президента необхідно госпіталізувати, аргументувавши тим, що йому вже важко говорити та ходити. Медик заявив, що Саакашвілі страждає на таласемію — захворювання крові, яке характеризується продукцією аномального гемоглобіну. Він наголосив, що при цьому захворюванні голодування протипоказане.

Раніше у Міністерстві закордонних справ України повідомили, що український консул отримав можливість відвідати колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, якого затримали грузинські правоохоронці напередодні виборів.

Віце-прем’єр, міністр культури, спорту і молоді Грузії заявила, що екстрадиція Міхеїла Саакашвілі в Україну є неможливою. Вона зазначила, що його можуть передати лише в тому випадку, якщо в Україні він проходить по кримінальних справах.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу