Трампу так і не оголосили імпічмент

Поділитися:

Імпічменту не буде, але справи не полишили. Нове розслідування, пов’язане з Дональдом Трампом, ініціювала прокуратура Нью-Йорка. Про це повідомляють журналісти “Першого Ділового” телеканалу.

Йдеться про фінансові угоди довкола декількох будівель на Манхеттені. Зокрема про відомі Трамп-Тауер і Трамп-Плаза. Свого часу 45 президент США отримав від дочірніх компаній інвестиційного фонду “Ladder Capital” 280 мільйонів доларів позики.

Зазвичай саме ця установа кредитує будівельні проекти задля подальшого перепродажу. До слова, саме в “Ladder Capital” працює син фінансового директора фірми “The Trump Organization”.

Першу позику Дональд Трамп попросив ще 2012 року – тоді він хотів отримати 100 мільйонів доларів, щоб збудувати 58-поверховий Трамп-Тауер.

Ще за два роки позичив 15 мільйонів для Трамп-Плаза, а ще за рік – 160-т мільйонів доларів, щоб купити хмарочос на Волл-Стріт.

Останню позику для готельної мережі тоді ще бізнесмен Трамп отримав у 2016 – 7 мільйонів. А рефінансування знизило ставку в півтора раза – з 5,7% до 3,6%. Сам експрезидент заявляє, що всі заборгованості погасить після 2022 року.

Натомість у прокуратурі підозрюють прикриті шахрайські схеми зі страхуванням і банківськими операціями, до яких могла вдатися “The Trump Organization”. Справу ведуть паралельно з розслідуванням податкових оборудок Дональда Трампа.

Раніше в Сполучених Штатах Америки анонсували нове судове слухання щодо імпічменту вже колишнього глави держави Дональда Трампа.

Головною темою засідання стала причетність Трампа до організації штучного протесту проти нового глави США Джо Байдена.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу