Трамп просить ООН притягнути Китай до відповідальності за коронавірус

Поділитися:

Притягнути Китай до відповідальності за поширення коронавірусу закликав президент США Дональд Трамп. У своєму відеозверненні до Генеральної Асамблеї ООН американський лідер заявив, що “в перші дні вірусу Китай зупинив поїздки всередині країни, але при цьому дозволив літакам вилітати за межі Китаю, щоб заразити весь світ”.

“Китайський уряд і Всесвітня організація охорони здоров’я, яка віртуально контролюється з Китаю, оголосили, що немає доказів передачі вірусу від людини до людини. Пізніше вони помилково заявляли, що люди без симптомів не переносять хворобу. ООН повинна залучити Китай до відповідальності за його дії”, – підкреслив Трамп.

Нагадаємо, що Міністра оборони Марка Еспера намір відправити у відставку Глава Білого дому Дональд Трамп. Президент США збирається призначити главою Пентагону міністра у справах ветеранів Роберта Уілкі.

«Президент Дональд Трамп уже давно незадоволений міністром оборони Марком Есперо, тому представники Білого дому поговорили з міністром у справах ветеранів Робертом Уїлкі про те, щоб він очолив Пентагон, якщо Трамп вирішить звільнити Еспера», – сказано в повідомленні прес-служби Трампа.

Раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки офіційно дозволили використовувати метод переливання плазми крові для хворих штамом COVID-19. Про це свідчить відповідний документ з боку Міністерства охорони здоров’я і соціальних служб США.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу