Трамп підтримав зупинку «Північного потоку-2»

Поділитися:

Ідею зупинки проекту “Північний потік – 2” підтримав президент США Дональд Трамп. Основною причиною такого рішення глава Білого дому називає отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

Трамп нагадав, що ще до інциденту з Навальний виступав за відмову від будівництва газопроводу в обхід України.

Відомо, що 7 серпня канцлер Німеччини Ангела Меркель не виключила вжиття заходів проти газопроводу Північний потік-2 як відповідь на отруєння лідера російської опозиції Олексія Навального.

На цей рахунок має бути сформульована загальна позиція всередині ЄС, додала Меркель.

Нагадаємо, що Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп подумує про те, щоб обміняти Пуерто-Ріко на Гренландію, так як в країні на острові в Карибському морі занадто все забруднено все і там бідний народ. Такі думки відвідували Трампа ще в 2017 році, коли в Пуерто-Ріко стався потужний ураган, який все зруйнував.

Раніше повідомлялося, що в Німеччині продовжують підтримувати стратегічну ініціативу Росії завершити будівництво газопроводу «Північний потік-2“. З такою промовою на підтримку проекту недавно виступила прем’єр-міністр федеральної землі Мекленбург Мануела Швезіг, повідомляє видання Deutsche Welle.

У своєму повідомленні чиновниця зазначила, що Північний потік-2 важливий для Німеччини з точки зору енергетичної безпеки країни.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу