Трамп підписав бюджет з допомогою Україні

Поділитися:

У Білому Домі заявили, що 27 грудня президент США Дональд Трамп підписав бюджет на 2021 рік, попри те, що раніше наклав на нього вето.

«Президент Дональд Трамп підписав H.R. 133, законопроект про виділення бюджетних коштів на фінансовий рік, який закінчується 30 вересня 2021 року. Він передбачає виділення екстреної допомоги та коштів на боротьбу з коронавірусів », – йдеться в повідомленні прес-служби Білого Дому.

Відомо, що в бюджеті США передбачена військова допомога Україні в сумі 250 млн доларів. Крім того, пакет фінансової допомоги під час пандемії коронавірусу, згідно з текстом документа, склав 900 млрд доларів.

Слід зазначити, що Дональд Трамп планує направити в Конгрес свою версію проекту бюджету з необхідними, на його думку, витратами. Зокрема президент США вважає за необхідне скоротити «марнотратні» статті витрат.

Нагадаємо, що глава Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп ветував оборонний бюджет на 2021 рік, який раніше підтримали відразу дві партії Конгресу.

Раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки хочуть впровадити нові санкції проти російського газопроводу «Північний Потік-2». Про це повідомляє Reuters.

Вказується, що таким чином Америка збирається нанести реалізації проекту «смертельний удар». Цю інформацію для Reuters підтвердило відразу три джерела з адміністрації поточного президента США Дональда Трампа.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу