США і ЄС координуватимуть свої дії відносно Росії та України

Поділитися:

Європейський Союз і Сполучені Штати Америки домовилися координувати свої дії відносно розв’язання питань між Україною і Російською Федерацією. Про це свідчать дані, оприлюднені на сайті Білого дому.

Відомо, що до згоди з цього приводу сторони прийшли в рамках телефонної розмови між президентом США Джо Байденом і президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляйен.

“Лідери також домовилися координувати дії з питань, що становлять спільний інтерес, включаючи Китай, Росію, Білорусь, Україну і Західні Балкани”, – йдеться в повідомленні Білого дому.

Також чиновники обговорили між собою проблеми пандемії коронавірусу і домовилися про спільні заходи, потрібних для стримування пандемії вірусу. Це важливо не тільки в контексті порятунку людських життів, і щодо відновлення світової економіки.

Нагадаємо, що в п’ятницю, 5 березня, Україна кілька оновила список країн червоної та зеленої зон карантину. Про це свідчать дані, опубліковані на сайті Міністерства охорони здоров’я України.

Відзначимо, що такий розподіл проходить відповідно до показників рівня захворюваності коронавірусів в тій чи іншій країні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу