Співробітникам Держмитниці підвищили зарплати

Поділитися:

Співробітникам Державної митниці України збираються підвищити оклад. Про це повідомляє Міністерство фінансів України.

Вказується, що до такого рішення Кабінет міністрів прийшов в середу, 20 жовтня. В рамках останнього засідання чиновники прийняли постанову про «Деякі питання оплати праці посадових осіб та працівників митних органів», яка дозволить підвищити розмір оплати праці посадових осіб та працівників Державної митної служби.

«Прийнятим сьогодні постановою уряду передбачено встановлення посадових окладів посадових осіб та працівників митних органів. Також встановлено оклади фахівців Держмитслужби, які займаються розробкою IT-продуктів для митних органів, що дозволить залучати дійсно висококваліфікованих фахівців», – йдеться в повідомленні Мінфіну.

Також уточнюється, що посадові оклади митників будуть визначатися з прив’язкою до прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Нагадаємо, що в квітні-червні 2021-го українські держбанки заробили в три рази більше ніж, у січні-березні, повідомляє Міністерство фінансів.

За даними відомства, прибуток українських державних банків в II кварталі поточного року в три рази перевищила показники січня-березня. Так, з квітня по червень банки держсектора заробили 10,8 млрд гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу