СБУ просить Гонтарєву залишити свої коментарі при собі

Поділитися:

Служба безпеки України просить екс-главу Національного банку України Валерію Гонтарєву не робити гучних висловлювань, які можуть підірвати національну безпеку української держави, в тому числ то, що стосується економічного сектора.

В СБУ розповіли, що колишнє керівництво НБУ оголосив про те, що МВФ повинен заморозити партнерство з Україною і оголосити про дострокове погашення кредиту. При цьому, в керівництво відомства вважає, що це неприпустимо робити такі заяви, які добавок до всього, несуть шкоду нацбезпеки країни.

СБУ закликає колишніх посадових осіб країни утриматися від провокаційних слів і слідувати національним інтересам України.

Відзначимо, що напередодні скандальний екс-керівник Національного банку України Валерія Гонтарєва закликала Міжнародний валютний фонд тимчасово зупинити платежі в українську державу до того часу, коли буде призначений новий незалежний керівник Центробанку.

Також ми писали про те, що Гонтарєва занадто засмутилася з приводу відставки Якова Смолія та заявила, що в НБУ було моторошне тиск, і підривалися всі реформи. Також вона назвала НБУ останньою опорою всіх реформ в країні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу