«Приватбанк» вимагає 400 млн. грн. у Суркісів

Поділитися:

Державний ПриватБанк подав дві заяви до Окружного адміністративного суду і Шостий апеляційний адміністративний суд з проханням повернути 407 мільйонів гривень, які стягнули в 2018 році на користь Суркісів.

Як сказано в повідомленні націоналізованого ПриватБанку, необхідно провести перегляд рішення через нововиявлених обставин у справах АТ «А-Банк» і ТОВ ФК «Динамо Київ», якими володіють брати Суркіси. Тоді, згідно з постановою суду, з ПриватБанку стягнули близько 407 мільйонів гривень, при цьому Ігор Суркіс вказав на те, що веде бізнес з акціонером банку Ігорем Коломойським в медіагрупі “1 + 1”.

У банку утчерждают, що питання володіння і розпорядження часткою в телеканалі обговорюється дотепер Суркісом.

Суди задовольнили позови А-Банку і ФК “Динамо Київ” на підставі висновку про відсутність у пана Суркіса права власності на частку в медіагрупі «1 + 1». Зараз же спливли нові факти і тому ПриватБанк хоче переглянути рішення суду.

Як повідомлялося раніше, державний «Приватбанк» став розпродавати частину своїх АЗС, які раніше перебували в зоні власності роздрібної мережі групи «Приват».

Відзначимо, що мова йде про станції «Авіас Плюс», яка розташовується в Херсонській області в місті Олешки. Підприємство було продано за за 11,5 млн грн. Як говориться в протоколах про продаж АЗС, угода була укладена від 14 мая.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу