Президенту подають петицію проти недобросовісного забудовника

Поділитися:

Інвестори “Укрбуду” організували петицію на адресу президента України Володимира Зеленського, представлену під номером “22/093638-еп”. Про це повідомляє “ubr.ua“.

Відзначимо, що відповідний документ опублікований в мережі від 21 квітня і на момент другої половини травня місяця вже набрав 25 тисяч позитивних голосів.

У петиції інвестори просять українську владу надати допомогу компанії шляхом зміни законодавчих норм щодо нині існуючих обмежень з боку чиновників Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ), Київської міськдержадміністрації, Київради і Міноборони України.

Відзначимо, що раніше глава держави публічно обіцяв посприяти в проблемі тих родин, які вклали власні грошові інвестиції в цей бізнес і поки що залишилися ні з чим.

Йдеться приблизно про сорок тисяч українців, які чекають вирішення проблеми з будівництвом комплексу “Укрбуду” з боку “Київміськбуду”.

У публікації йдеться, що поки що ситуація знаходиться на рівні стагнації, а процес з будівництвом ніяк не просувається вперед.

Можна відзначити практично повну відсутність прогресу у відновленні будівництва об’єктів ЖК” Укрбуд “, так як з 23 об’єктів” Київміськбуд “прийняв лише 5 (майже добудованих) житлових комплексів і фактично припинив приймати інші об’єкти, мотивуючи це відсутністю підтримки з боку органів держвлади”, – йдеться в петиції.

Як повідомлялося раніше, в суботу, 23 травня, в Україні набув чинності закон «Про внесення змін до законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності», який в народі також називають «антіколомойскім законом».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу