НАБУ підписало меморандум з Британією з приводу спільної безпеки

Поділитися:

Національне антикорупційне бюро і уряд Великої Британії підписали меморандум про посилення співпраці у сфері обміну інформацією для посилення боротьби з організованою злочинністю, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

Документ продовжує розпочату у 2015-му році співпрацю між правоохоронними органами і НАБУ. Крім того, меморандум регулює питання міжвідомчої співпраці, у тому числі у сфері міжнародно-правових заходів.

Він визначає порядок надання НАБУ технічної допомоги, а саме: обладнання, проведення навчань та надання експертної допомоги. Голова НАБУ Артем Ситник зазначив, що така технічна допомога дозволить слідчим здобувати вагомі докази та підвищить ефективність здійснення розслідувань НАБУ. Адже українська корупція залишає свій слід у багатьох країнах світу, зокрема у Великій Британії.

Раніше ми повідомляли, що тарифи на вантажні перевезення “Укрзалізниці” – перевірить Національне антикорупційне бюро. Бо вважає їх необґрунтованими і заниженими.

Також ми писали, що Вищий антикорупційний суд зобов’язав Національне антикорупційне бюро України завести кримінальну справу проти державної компанії НАЕК «Енергоатом».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу