Місія ОБСЄ розпочала спостерігати за виборами в Україні

Поділитися:

З 23 вересня 2020 року місія ОБСЄ розпочала офіційну роботу в рамках спостереження за проведенням місцевих виборів в Україні. Про це повідомили в українському МЗС.

Також у відомстві повідомили й про те, що в ОБСЄ дали позитивну оцінку того, що Україна запросила міжнародних спостерігачів.

У Міністерстві закордонних справ зробили акцент на тому, що Україна як країна та українські політичні сили як учасники місцевих виборів готові демонструвати відкритість і прагнення співпрацювати з міжнародними структурами.

Раніше повідомлялося про те, звідки візьмуть кошти на організацію місцевих виборів в Україні. Є думка, що необхідну суму виймуть з коронавірусного фонду. На думку спікера українського парламенту, очікувана гонка за голосами й можливе велике скупчення людей не найкращим чином вплинуть на епідеміологічну ситуацію всередині країни.

Також ми писали про те, що в ЦВК поставили під сумнів вибори на Донбасі. Тим часом вважається, що ЦВК не має потрібної влади для того, щоб повністю контролювати ситуацію на непідконтрольній Україні території.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу