Мінагрополітики відновить роботу з 1 лютого

Поділитися:

До 1 лютого 2021 року має завершитися відновлення Міністерства аграрної політики та продовольства України. Таку постанову на днях було прийнято Кабінетом міністрів України.

«Скасувати рішення про реорганізацію Міністерства аграрної політики і продовольства шляхом приєднання до Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства», – йдеться в постанові.

Відомо, що згаданим в постанові міністерствам доручено підготувати і внести на розгляд уряду проекти положень про відповідні центральні органи виконавчої влади, а також пропозиції про внесення змін до актів, що випливають з цієї постанови в місячний термін.

При цьому, всі матеріально-технічні і кадрові зміни повинні відбутися не пізніше 1 лютого 2021 року.

Нагадаємо, що в Кабміні затверджений новий алгоритм дій, які необхідно зробити після смерті медика, яка має контакт або хворів коронавірусів. При правильному виконанні всієї послідовності виплати сім’ї та рідним будуть помітно спрощені.

Раніше повідомлялося, що український уряд затвердив рішення щодо збільшення чисельності військовослужбовців Збройних сил України, які можуть проходити службу у відповідних військових частинах за кордоном.

Так, якщо раніше допустиму кількість таких військовослужбовців дорівнювало 26 військовим, то зараз цей максимум підняли до 35 осіб.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу