Колишнього президента Вірменії підозрюють у хабарництві

Поділитися:

Третього президента Вірменії Сержа Саргсяна звинуватили у отриманні хабаря в особливо великому розмірі. Йому обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, пише Minval.

За даними видання, звинувачення в отриманні хабаря Саргсяну висунув Антикорупційний комітет Вірменії. У відомстві також уточнили, що щодо екс-президента обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Раніше адвокат колишнього президента Амрам Макінян повідомив, що Сержа Саргсяна викликали на допит в Антикорупційний комітет як обвинувачений на підставі свідчень підприємця Сільви Амбарцумян.

Адвокат підкреслив, що Саргсяна ще два роки тому допитували у справі про хабарництво як свідок. Проте, за словами правозахисника, досі жодних нових обставин не з’явилося.

Раніше Сполучені Штати Америки заявили про поповнення списку санкцій проти російського газопроводу «Північний потік-2». До нього потрапила компанія Transadria Ltd і відповідно судно Merlin, яке їй належить.

На даний момент, за офіційними даними, у списку санкцій проти «СП-2» знаходяться 8 фізичних та юридичних осіб, а також 17 судів, які їм належать.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу