Глава ОБСЄ прибула до Маріуполя

Поділитися:

Глава ОБСЄ Анн Лінде розпочала свій візит до України з поїздки по Маріуполю. Відомо, що чиновниця вже відвідала Маріупольський порт, де з керівництвом підприємства і галузі обговорили тему свободи судноплавства в Чорному і Азовському морях.

«З квітня цього року Росія блокує Керченську протоку, завдає серйозної шкоди нашим портам на Азові і українській економіці в цілому», – розповів голова обласної адміністрації Павло Кириленко.

Слід зазначити, що в рамках візиту голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Королівства Швеція Анн Лінде в межах робочого візиту в Україну відвідає разом з керівництвом МЗС України зону ООС, де особисто ознайомиться з діяльністю СММ ОБСЄ в Україні.

Нагадаємо, що під час робочої зустрічі в Сєвєродонецьку координатор проектів ОБСЄ в Україні Генрик Вілладсен заявив, що Організація зацікавлена ​​реалізовувати нові проекти в Луганській області.

Раніше повідомлялося, що в Організації з безпеки і співпраці в Європі вибрали нового голову. На цей раз відомство очолила міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде, яка зовсім скоро може приїхати з офіційним візитом в Україну.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу