Депутати хочуть скоротити армію

Поділитися:

У президентській фракції заявили про ініціативу скоротити українську армію. На думку нардепів, такий крок допоможе країні заощадити додаткові кошти для переозброєння найважливіших бойових частин. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Вказується, що таку думку висловив глава фракції й за сумісництвом член комітету Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки в рамках однієї з українських політичних передач.

Він заявив, що зараз у держави немає достатніх коштів для того, щоб переозброїти свою армію. Тому гроші могли б знайтися завдяки скороченню чисельності військових. Тоді країна могла б більше виділити коштів на першочергові потреби.

“Якщо ми будемо зменшувати бюджет витрат і трохи збільшувати бюджет на розвиток та інновації, то здатність нашої армії буде рости, а це нам треба, щоб стримувати військову агресію Російської Федерації“, – говорять в президентській фракції.

Нагадаємо, що українська армія потребує оновлення, оскільки радянська техніка закінчує свій цикл існування і починає виходити з ладу.

Станом на 2019 рік Україна було потрібно не менше 23 млрд доларів для переозброєння армії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу