23 серпня ВР збереться на позачергову сесію

Поділитися:

Народні депутати зберуться 23 серпня на позачергову сесію Верховної Ради. Спікер парламенту Дмитро Разумков підписав відповідне розпорядження. Документ оприлюднили у мережі. Згідно з ним, сесія запланована на 16-ту годину.

Зазначається, що на засіданні буде розглянуто проєкт постанови про звернення Верховної Ради про посилення міжнародного співробітництва у рамках Кримської платформи для боротьби проти агресії Російської Федерації. Звернутися планують до ООН, Європарламенту, іноземних урядів та парламентів, ПА Ради Європи, Організації з безпеки і співробітництва в Європі, НАТО та Організації Чорноморського економічного співробітництва.

Для проведення позачергового засідання Ради було зібрано підписи 156 народних депутатів.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський на своїй прес-конференції заявив, що в День прапора, 23 серпня, відбудеться саміт «Кримська платформа», куди запросять іноземних лідерів. На саміт приїдуть представники 30 країн.

Також ми писали, що Рада може автоматично позбавити громадянства українців, які отримали громадянство РФ. У п’ятницю, 23 липня, на сайті Верховної Ради з’явився відповідний законопроект.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу