Зсув став причиною обвалу будинку в центрі Одеси

Поділитися:

Причиною обвалу будинку, який стався в понеділок увечері, 18 травня, в Одесі, стало зміщення грунту.

До таких висновків прийшли експерти, після огляду місця події. Як повідомляє прес-служба поліції області, посилаючись на слова начальника Головного управління Національної поліції Олега Беха, у будинок був невеликий крен.

Правоохоронці відкрили за фактом кримінальну справу за статтею Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою Кримінального кодексу України.

В свою чергу місцеве видання Думська повідомляє, що обвалилась частина житлового будинку пам’ятки архітектури 1890 року побудови на Торговій вулиці. Поруч недавно знесли лазні.

В результаті інциденту зруйновано три квартири.

У будинку заселено 30 квартир, прописаний 41 осіб. На даний час співробітники департаменту та ЖКС Порто-Франківський намагаються з’ясувати, хто теоретично може бути під завалами. Опитують мешканців будинку, хто міг бути в зруйнованих квартирах. Рятувальники перевіряють, чи залишилися під завалами люди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Одеси обвалився житловий будинок. Постраждалих в результаті руйнування житлового будинку немає. Встановлено, що обвал стався в чотирьох квартирах.

Також стало відомо, що будинок, де стався обвал, сусідив з колишніми куполами радянського виробництва, знесеними недавно компанією “Некст Джен девелопмент”. Також причину зсуву ґрунту правоохоронці не назвали.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу