Завод «Одесавинпром» пішов з молотка

Поділитися:

На приватизаційному аукціоні Фонд державного майна продав майновий комплекс заводу «Одесавинпром» за 234,9 млн грн. Стартова ціна лоту становила 65 млн грн, повідомивв глава регіонального відділення ФДМУ в Одеській та Миколаївській областях.

«У третьому раунді приватизаційного аукціону з-поміж багатьох визначились учасники №1 та №8, які найбільш завзято конкурували за можливість стати власниками 97-ми об’єктів нерухомості майнового комплексу заводу «Одесавинпром». Переможцем аукціону, врешті, визнано одного з цих конкурентів — представника ТОВ «КАПЛОР 7», який заплатить за виставлений лот 234,9 млн 900 тис. грн», — розповів він.

За його словами, в аукціоні брали участь 12 учасників. Крім того він додав, що організатори визначили додаткові умови для покупців майнового комплексу. Зокрема, передбачено збереження профілю діяльності (виробництво виноградних вин) та соціальних гарантій протягом трьох років та укладення охоронного договору на пам’ятку архітектури (будівля Радгоспвинтресту).

Раніше у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб повідомили, що ФГВФО повторно виставить на продаж земельні ділянки банку «Аркада», які розташовані в селищі Михайлівка-Рубежівка Києво-Святошинського району Київської області.

Також глава Фонду держмайна України повідомив, що колишній завод «Більшовик» — нині ​​АТ «Перший київський машинобудівний завод» виставлять на аукціон з приватизації. Стартова ціна лоту 1,39 млрд грн. Найближчим часом комісією буде озвучено день проведення аукціону.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу