В Ізраїлі обвалилася трибуна синагоги – десятки потерпілих

Поділитися:

У неділю, 16 травня, під час масової молитви в синагозі Карлін-Столинських хасидів в розташованому на північ від Єрусалиму ізраїльському поселенні Гиват-Зєев звалилася трибуна, в результаті чого постраждали десятки людей.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що точних відомостей про кількість постраждалих поки немає, але в прес-службі швидкої допомоги (МАДА) назвали інцидент з безліччю постраждалих. Виклик в диспетчерську МАДА надійшов о 19:14 неділі (збігається з київським часом).

За попередніми оцінками, поранені від 50 до 60 осіб, з яких близько десяти в критичному стані. Крім того, що дві людини загинули.

Слід зазначити, що в повітря були підняті вертольоти ЦАХАЛа для евакуації поранених. Крім того, до місця події були направлені підрозділи рятувальників Служби тилу і військові медики. Вертольоти допомогли в евакуації постраждалих до лікарень. На місці події утворилася пробка.

Нагадаємо, що в Ізраїлі війська продовжують реалізацію операції під назвою «Страж стін», яка була організована для удару у відповідь бойовиків в секторі Газа, що раніше атакували країну. Про це свідчить заява армії Ізраїлю.

Раніше повідомлялося, що в Ізраїлі вирішили мобілізувати резервістів для збройного протистояння в секторі Газа. Про це повідомляє міністр оборони країни Бенні Ганц.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу