В Іспанії спалахнула масштабна пожежа в лісовій заповідній зоні

Поділитися:

На північному сході Іспанії спалахнула масштабна лісова пожежа. Внаслідок стрімкого поширення вогонь охопив 400 га території природного заповідника. В МВС Каталонії припускають, що причиною виникнення пожежі міг стати недопалок сигарети.

«Зараз більше 200 каталонських пожежників намагаються подолати полум’я за допомогою повітряної підтримки декількох вертольотів і літаків-бомбардувальників», — повідомляють в МВС Каталонії.

Зазначається, що влада звернулася за допомогою до рятувальників з Франції. Наразі пожежа триває та залишається непідконтрольною. Рятувальникам довелося евакуювати близько 350 осіб.

Нагадаємо, на турецькому курорті Мармарис сталася лісова пожежа. Місцева влада вирішила екстрено евакуювати туристів, оскільки вогонь поширився в сторону готельної зони.

Також ми повідомляли, що внаслідок пожежі на фабриці з виробництва харчових продуктів та напоїв поблизу столиці Бангладеш Дакки загинули щонайменше 49 людей, однак кількість жертв може зрости через загибель людей під час рятувальної операції.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу