У Мелітополі виявили нелегальний склад спирту на мільйони гривень

Поділитися:

У Запорізькій області правоохоронцями та податківцями викрито групу осіб, які нелегально зберігали спирт для перепродажу, якість та походження якого сумнівні. Про це повідомила пресслужба Державної фіскальної служби.

Там розповіли, що в Мелітополі під час обшуків складських приміщень виявили 91 бочку (по 200 літрів об’єму) та 569 ємностей (по 5 літрів) з рідиною, що має характерний запах спирту.

У ДФС уточнюють, що загалом було вилучено близько 21 тисячі літрів сумнівного спирту. За попередніми оцінками, на понад 6 мільйонів гривень.

Нагадаємо, на Харківщині заблоковано діяльність міжрегіональної злочинної групи, котра нелегально поставляла значні партії військового обладнання до Росії (авіаційне, танкобудівне і радіоелектронне). Як інформує пресслужба Служби безпеки, контррозвідникам СБУ вдалося припинити спробу чергового незаконного постачання партії таких товарів на понад 100 тисяч доларів.

Також ми писали, що в Україну незаконно імпортували великі партії палива з Білорусі та Росії на більш ніж 100 мільйонів гривень. Операцію викрила СБУ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу