У Києві затримали терориста, який обіцяв підірвати бізнес-центр

Поділитися:

Українські силовики затримали терориста, який нібито з вибухівкою в рюкзаку захопив відділення одного з банків в Києві в бізнес-центрі “Леонардо”, утримуючи в заручниках його керівницю.

Про це повідомляє заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Ним виявився громадянин Узбекистану Сухроб Карімов.

“Далі буде суд і тривале тюремне ув’язнення”, – додав заступник голови МВС.

Як стало відомо, в Києві в понеділок, 3 серпня, о 12:00 в поліцію зателефонувала представниця АТ “Універсал Банк” (Шевченківський район, приміщення бізнес-центру “Леонардо”) і повідомила, що в відділення зайшов чоловік у віці до 35 років , сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і попросив викликати поліцію.

Співробітники банку покинули приміщення, однак керівник відділення залишилася на місці за власним бажанням.

Терорист заявив, що в його рюкзаку є великий заряд вибухівки, який здетонує, навіть якщо його ліквідують, так як до ноги прикріплений провід, приєднаний до детонатора.

Після цього він вийшов в ефір, в якому зажадав заарештувати всіх політиків і президентів. Відразу після ефіру терориста знешкодили силовики.

Як повідомлялось раніше, у Міністерстві внутрішніх справ України прокоментували дії правоохоронців під час спеціальної операції по затриманню луцького терориста Максима Кривоша, який 21 липня взяв в заручники автобус з пасажирами. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Також, За останні роки в світі відбулося сотні випадків терористичних актів із захопленням заручників. Як показує досвід, поведінка терористів в усьому світі майже однакова, тому дані поради можуть статися службу кожному, хто може стати жертвою терористів в будь-якій точці світу. Спеціально для Першого ділового телеканалу своє бачення ситуації, яка сталася в Луцьку розповів експерт з безпеки і правозахисник, Ярослав Дунаєв.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу