Трагедія в Туреччині: на фабриці феєрверків поранено 70 людей

Поділитися:

На північному заході Туреччини сталася масштабна трагедія у наслідок якої було поранено близько сімдесяти чоловік. Йдеться про вибух на місцевій фабриці феєрверків, повідомляє ВВС.

Відзначимо, що інцидент стався в провінції Стамбул, де на підприємстві сталося непередбачена аварія. Це сталося напередодні сьогоднішнього дня, о 10:15 за київським часом.

“В результаті серії вибухів на фабриці феєрверків на північному заході Туреччини, загинули щонайменше дві людини“, – йдеться в повідомленні західних ЗМІ.

Як вказують кореспонденти, всього в момент трагедії в небезпеці опинилися близько 189 робітників фабрики, трохи менше половини яких отримали травми різної ступені тяжкості.

Всього були поранені 74 людини. Ще двоє розпрощалися з життям.

Як прокоментували фахівці на місці ситуації, катастрофа сталася через технічну проблему. На даний момент пожежники і слідчі регулюють ситуацію.

Нагадаємо, що недавно проливні дощі викликали масштабні повені в Румунії, Сербії, Боснії і Герцеговині, а також в Чехії. Сотні населених пунктів затоплено, дороги і лінії електропередач відрізані, а в деяких районах впали мости.

Через це безліч будинків були зруйновані, а люди втратили всіх коштів на життя. В Україні на стабілізацію ситуації виділили близько 700 мільйонів гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу