СБУ викрила шахраїв, які продавали посаду голови Кіровоградської ОДА

Поділитися:

Кадрова афера на 3,5 мільйона. Служба безпеки України викрила шахраїв, які продавали посади держслужбовців. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

За даними слідства, організувала операцію мешканка Луганської області. Ще один учасник схеми – керівник низки благодійних та антикорупційних організацій. Він називав себе радником Президента і стверджував, що погоджує призначення на держпосади з керівництвом РНБО та Офісом Президента.

Аферистів затримали на гарячому в одному з київських банків. Вони намагалися продати посаду голови Кіровоградської ОДА за 3,5 мільйона гривень. Зараз проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, що на Харківщині заблокована діяльність міжрегіональної злочинної групи, яка нелегально поставляла великі партії військового обладнання в Росію (авіаційне, танкобудівного і радіоелектронне). Як інформує прес-служба Служби безпеки, контррозвідників СБУ вдалося зупинити спробу чергову незаконну поставку партії таких товарів на понад 100 тисяч доларів.

Раніше повідомлялося, що угода на 42 мільйонів гривень. У Вінниці викрили незаконну схему комерсантів. За даними слідства, власник однієї з торгових мереж побутової техніки налагодив протиправний механізм. Так, протягом останніх двох років його підлеглі зараховували отримані від продажу продукції гроші на рахунки декількох так званих «кишенькових» громадських організацій.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу