На Занзібарі згорів готель, де відпочивали туристи з Росії (Відео)

Поділитися:

У ніч з 15 на 16 січня 2021 року на курортних островах Занзібар сталася сильна пожежа в готелі Ocean Paradise. У ньому відпочивали туристи з Російської Федерації. Про драматичну подію розповіла і представила відео російська туристка Ірина Ларіонова на відеохостингу YouTube.

Свій репортаж Ірина Ларіонова вела з аеропорту на Занзібарі, перед вильотом з курорту в Сочі. Вона та інші російські туристи прибули з готелю Ocean Paradise, де вночі сталося загоряння. Як згадує Ірина, пожежа почалася о 2 годині ночі за московським часом.

В результаті події згоріли 3 будівлі – рецепшен, ресторан і СПА. Пожежа тривала довго, на момент репортажу Ірини, її все ще не могли загасити. Найважче вогнеборцям довелося із приборканням вогню в трансформаторі. Причиною драматичної події стало коротке замикання електропроводки.

Як повідомляє російська туристка, за попередніми даними, з людей ніхто не постраждав. Відмінно спрацював персонал Ocean Paradise. Людей дуже швидко евакуювали. Курорт Занзібар – це група островів, яка складає однойменну державу. Острови розташовані уздовж східного узбережжя Африки, поблизу Танзанії.

Нагадаємо, п’ятого жовтня минулого року на Луганщині виник черговий масовий спалах лісового масиву. Полум’я виникло між містечками Артема і Ніжньотепле.

Також раніше ми написали про те, що 2700 осіб 5 серпня 2020 року евакуйовані з півдня Франції через пожежу, що почалася.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу