На Сумщині скоєно напад на прикордонників на українсько-російському кордоні

Поділитися:

У Сумській області троє невідомих напали на прикордонний загін, який охороняв українсько-російську ділянку. Внаслідок інциденту, який стався у ніч на 18 липня, постраждали два прикордонники. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

«‎Двом прикордонникам троє невідомих нанесли тілесні ушкодження. Правопорушникам вдалося заволодіти табельною зброєю»‎, — повідомили в МВС.

Зазначається, що нападників ще шукають, проте поліції спільно з ДПСУ вдалося знайти і повернути табельну зброю. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтями викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, а також погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі за скоєне. Наразі проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, на станції приміських поїздів в Сан-Хосе, в Каліфорнії співробітник компанії громадського транспорту застрелив 8 колег і сам був убитий.

Також ми писали, що смертельне поранення отримав 53-річний президент Гаїті Жовенель Моїз під час нападу невідомих на його резиденцію. Його дружина Мартіна згодом також померла у лікарні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу