Стрілянина в Каліфорнії – є загиблі

Поділитися:

На станції приміських поїздів близько 6:30 ранку в Сан-Хосе, в Каліфорнії співробітник компанії громадського транспорту застрелив 8 колег і сам був убитий.

На даний момент, ім’я, вік або мотиви злочинця не відомі. Крім того, в поліції не уточнюють, як загинув нападник і чи стріляли в нього поліцейські.

При цьому американські ЗМІ через свої канали ідентифікували нападника як Сема Кессіді – співробітника Транспортного управління долини. Там же стверджують, що стрілок і 8 його жертв були співробітниками транзитного агентства, розташованого недалеко від міського аеропорту.

Нагадаємо, що повністю припинити видобуток нафти до 2045 року – планує Каліфорнія. Тому що хоче скоротити викиди парникових газів. Спочатку країна припинить видачу нових ліцензій. З 2024 року право на освоєння нафтових родовищ матимуть тільки ті, хто встиг отримати дозвіл. Далі видобуток буде скорочуватися поетапно.

Раніше повідомлялося, що в Одесі близько 10:00 вечора невідомий чоловік стріляв у громадянина Азербайджану. Про це повідомляє прес-служба поліції в Одеській області. У відомстві зазначили, що ввечері на Кримському бульварі біля ТЦ «Сіті Центр”, невідомий чоловік почав відкрив стрілянину по іноземному громадянину. В результаті чого 46-річний громадянин Азербайджану отримав вогнепальне поранення в ногу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу