На Полтавщині підірвали автомобіль «Укрпошти»

Поділитися:

У вівторок, 7 липня, в Полтавській області невідомі особи здійснили акт нападу на службовий автомобіль компанії “Укрпошта“. За підсумками пригоди двоє працівників відомства отримали фізичні каліцтва з боку бандитів, як повідомляють в поліцейській дільниці області.

Вказується, що напад зловмисники здійснили в селі Тишик, що в Лубенському районі, приблизно о 10:00 ранку. З відповідною заявою в органи звернулися постраждалі особи.

“Невідомі підірвали автомобіль” Газель “, що належить” Укрпошті “, заволоділи грошима в сумі понад 2,5 млн грн і табельним пістолетом охоронця”, – йдеться в повідомленні поліції.

Також відомо, що в момент сутички шахраї побили двох працівників фірми.

На даний момент на ділянці детективи продовжують вести слідчі дії.

Вказаний злочин вже було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЕРДР) за статтею “умисне вбивство” відповідно до ст.15, ч.2 п.6 ст.115 КК України.

Нагадаємо, що глава «Укрпошти» Ігор Смілянський розповів про створення нової інфраструктури всередині компанії. Саме вона дозволить здійснювати різні послуги і поставки, починаючи від банківських переказів до розподілу газу і електроенергії для споживачів.

Також, стало відомо, що Національний український оператор поштового зв’язку «Укрпошта» та Агентство США з міжнародного розвитку USAID запустили бізнес-школу «E-Export”.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу