Кількість загиблих під час вибуху житлового будинку на Позняках зросла до 3

Поділитися:

З будинку київської багатоповерхівки, де в неділю стався вибух газу, евакуювали 23 людини. Станом на 20:00 на місці події знайдено тіла трьох загиблих.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

“Станом на 20:00 на місці події знайдено 3 загиблих осіб. Евакуйовано – 23 людини. Деблокувати – 3 людини”, – йдеться в повідомленні.

На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій, мобільна оперативна група ДСНС і співробітники Національної поліції. В їх число входять 6 психологів ГУ ГСЧС України в м.Києві, які надають екстрену психологічну допомогу евакуйованим жителям.

Мешканців будинку переселять в інтернат на Харківському шосе.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що серед постраждалих опинилися працівники акціонерного товариства “Укрзалізниця”.

“Уже доручив, щоб постраждалих залізничників разом з їхніми родинами розмістили в готельному фонді” Укрзалізниці “. Це найменше, що ми можемо зробити в цій ситуації, щоб підтримати їх”, – повідомив міністр.

Всього для проведення рятувальних робіт залучено 466 осіб та 67 од. техніки.

Як повідомлялося раніше, Касаційний адміністративний суд Верховного суду визнав законними рішення судів попередніх інстанцій про відновлення Сергія Бочковського на пост глави Державної служби з надзвичайних ситуацій. Його звільнили в 2015 році через підозри в корупції.

Також, в Державній службі з надзвичайних ситуацій України відзвітували про кількість доріг, яке відомство встигло продезінфікувати під час пандемії коронавируса і державного карантину. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу