Біля берегів Африки пірати напали на сухогруз з українцями на борту

Поділитися:

Біля берегів Беніну (Африка) пірати напали на судно належить норвезькій судноплавної компанії. Серед членів екіпажу є українці.

Танкер-хімовоз, побудований в 2016 році, був захоплений піратами біля берегів Котона, Бенін, в четвер, при цьому були викрадені 15 членів екіпажу.

За даними консалтингової компанії Dryad Global з безпеки на морі, на танкер Davide B, що належить нідерландській компанії De Poli Shipmanagement, «піднялися дев’ять озброєних людей».

Судно має екіпаж з 21 особи, що складається з громадян України, Румунії та Філіппін. De Poli підтвердила, що 15 осіб були зняті з корабля, а решта шість залишаються на борту.

Компанія Dryad Global, що займається питаннями безпеки на морі, заявила, що суду в регіоні знаходяться в небезпеці, оскільки вони, як правило, діють в водах за межами зони дії регіональних сил безпеки.

Зараз представники судноплавної компанії, якій належить судно, з’ясовують деталі події і підтримують постійний зв’язок з відповідними органами влади і родичами членів екіпажу.

Нагадаємо, що Господарський суд Києва визнав борг Київського суднобудівного-судноремонтного заводу перед Нацбанком.

Також, “Київський суднобудівний-судноремонтний завод” конфіскують. Все через 4,2 мільярди гривень боргу банку “Фінанси та кредит”.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу