Аваков особисто відправився до Луцька до терористові на переговори

Поділитися:

У МВС відреагували на захоплення заручників в Луцьку. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що міністр МВС Арсен Аваков терміново вилетів до Луцька для координації дій правоохоронців у зв’язку із захопленням заручників в автобусі.

«У Луцьку захоплений автобус із заручниками. У ньому знаходиться близько 20 осіб. Злочинець заявив про те, що він озброєний і автобус замінований. Поліцією введена спеціальна операція «Заручник». Проводяться переговори. Правоохоронці роблять все необхідне для того, щоб ця кризова ситуація завершилася звільненням заручників. Пріоритетом є діалог з особою, що захопили заручників. До Луцька для координації дій терміново вилетів Міністр МВС Арсен Аваков », – написав Геращенко в соцмережах.

За його словами особа, яка захопила заручників, зателефонувала в 9. 25 в поліцію і представилася ім’ям Максим Плохой.

«У мережі інтернет за авторством Максим Плохой є книга «Філософія Злочинця»,  що описує перебування автора в місцях позбавлення волі та його погляди на життя. Ось типовий уривок з цієї книги:

«Мене 15 років виправляють, але я не виправився, а скоріше навпаки – я ще більше став тим, ким я є. Чому? Тому, що я справляюся з самим собою і тому не виправляюся іншими. Тому, що я не продаю себе страхом. Мене можна вбити, але це не виправить. Я – це завжди Я, бо – Я можу. Я можу, тому що є лише одне, чого я не можу-не бути Злочинцем. Я можу, тому що вирішую все сам і живу по-своєму. Я можу, тому що я Один. І я не боюся. Злочинець – це глибина і не може не бути їм той, у кого вона є. Особа Бога – в дзеркалі … »- написав радник міністра МВС.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу